„Van megoldás: Solutions Metál Kft.”

Mottónk hűen tükrözi, hogy cégünk minden Partnerünk számára teljes körű megoldást nyújt egyedi, speciális igényeik kielégítésére a forgácsoló szerszámgyártás, élezés területén. A szerszámok teljesítményét az Oerlikon Balzers kemény, kopásálló bevonatai tovább emelik.

Vállalkozásunk számára fontos az állandó megújulás szakmai és technológia szinten, valamint a folyamatos modernizálás és piackutatás.

Fejlődésünkhöz elengedhetetlen a sokrétű szaktudással rendelkező alkalmazotti létszám bővítése, munkatársaink folyamatos képzése.

Gépparkunk korszerűsítését német csúcs technológiával valósítjuk meg, mely mindig is a versenyképesség záloga volt.

Szerszámgyártás WALTER 400L CNC

Élen a szerszámgyártás területén

Társaságunk több éves speciális szaktudással rendelkezik, mely Partnereink egyedi igényeinek kielégítéséhez elengedhetetlen. Minőségi munkánk záloga, hogy német megmunkálási és ellenőrzési technológiákat alkalmazunk.

Keményfém (VHM) alapanyagainkat Németországból szerezük be több beszállítótól.

Társaságunk bevezette és sikeresen alkalmazza az ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert, amely biztosítja termékeink és szolgáltatásaink állandó minőségét, megbízhatóságát.

Vállalatunk egyedi termelés irányítási rendszerrel rendelkezik, melynek segítségével részletesen nyomon követhetőek az alkalmazottakra, a gyártási idők nyilvántartására és a határidők betartására vonatkozó információk. Az eredmények folyamatos kiértékelése és az azt követő intézkedések nagyban elősegítik partnereink megtartását és az új vevők magas szintű elégedettségét.

Szolgáltatásaink fejlesztéseként kész termékeinket igény szerinti egyedi lézergravír feliratozással is el tudjuk látni, mely tartalmazhatja a szerszám méretét és azonosító számát is.